Ce poate fi mai frumos decât trilul unei păsări, ca pată vie de culoare pe-o crenguța însorită? Cum sa nu te surprinda rezonanța sunetelor venite de la o ființă atât de mică? Splendoarea naturii! Usa sufletului ti se deschide larg, iar emotiile incep sa zboare in toate directiile, pregatind cantul iubirii.

Aripi de primavara se inalta in vazduhul peticit ici, colo, cu nori albi, impletindu-se cu ei mirific, intr-un imens dans al ingerilor. Ca si cum intreg spatiul ar centrifuga bucuria vietii, picurand-o in extaz, pe orice retina atintita asupra sa. Ai putea sa…

Oamenii nu innebunesc, pentru ca cred in ingeri.

Priveste cu atentie in inima ta si bucura-te de iubirea pe care o gasesti acolo! Straduieste-te sa-l intelegi pe cel ce nu si-a descoperit-o inca pe-a lui. Isi are propriul ritm de respirat vremea.

Potriveste-ti asteptarile cu propriile vibratii, asaza-le pe acelasi strat de sinceritate! Si, asemeni pasarilor, vei fi liber sa atingi inaltul, traind fiecare zbor ca pe un miracol al naturii…

Cand iubesti, priveste senin in oglinda si fa-o sa straluceasca! Iubeste cu adevarat, cu rabdare si bun simt, si iubirea va avea grija de tine!

P.S. Just live and be well, good people, be yourselves! 😀

Publicitate